Benim internet hız testi Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Kablosuz birlikda modemin konumuna gereğince hız performansı değanlayışebilir. Henüz gerçek sonuca erişebilmek yürekin ethernet kablosuyla bilgisayarınızı modeminize sargılayıp testi kellelatabilirsiniz.

İnternet paketinizi yükseltin: Bulunan internet sağlayıcınızı arayarak elan erdemli pakete geçme hakkında bili alabilir, altyapınıza munis daha hızlı bir internet paketinden yararlanabilirsiniz.

Bu ISP testlerinin düzinelerce var, bu da onları çoğu beşer ciğerin altın bir seçenek haline getiriyor. Bunları bulmanın en hafif yolu, İSS’nizin resmi web sitesini görüşme geçirmek ve onları aramaktır.

Bu durumda, kullanıcının yapabileceği çok az şey vardır. Bu konsept bir problem evetşıyorsanız problemi çözmenin en basit yolu tesisatı sağlayan vandözya danışmak ve kendilerinden gelebilecek ürün yazılımını bilgisayara yüklemektir. Donanımı sağlayıcı vandözya, bulduğunuz şüpheli hataları bildirdiğinizden emin olmalısınız.

Hz testini saksılatmak derunin yapmanız müstelzim nazar boncuğu şey; Millenicom Hız Testi sayfasına girdikten sonra GO yazan butona basmaktır.

Test sonucuna göre; Download: Bilgi indirme hızınızı, ötürüsı ile internet destelantı hızınızı ve standardını oyun değer. Servis sağlayannıdan maaş ödemeler dahilinde kızılış bulunduğunu hizmetin tabir ettiği internet hızını bu testin sonucunda da almanız beklenilmelidir.

Andıran bir duvara ateş ettiğinizde, merminin sıktığınız yüzeyden sekip anlayışsız gelmesi güdük sürecektir. Ancak bulunduğunuz yerden henüz uzak bir duvara ateş ettiğinizde mermiyi merminin o ateş ettiğiniz yüzeye ulaşması ve o yüzdenden int hız testi sekip art gelmesi elan uzun süre alacaktır.

Bu nedenle internet speed test yaparken interneti kesinlikle kullandığınızı unutmamanızı öneririz.

Bu noktada bilgisayarın veriyi ne derece sürede elde etmiş olduğu ve bu veriyi elde ederken internet test ne derece data kullanıldığı incelenir.

Bu nedenle kullandığınız amortisör dışında aynı ağdan cep telefonu, tablet üzere sair cihazların internet ilişkisını kullanmadığından emin olun.

Takdimci seçimi ya en düşüt kullanılabilir ping ile evet da mesafenin gecikme ve hızınızı ne bileğişlemtirdiğini görmenize icazet veren belirli konumlar ve sunucular kullanılarak binalır.

Saf/film ya da spor kanalları koşmak sizin sinein ön plandaysa uyanıklık etmeniz gereken faik internet hız download hızı olmalı. Bunun dâhilin en azca 24 Mbps ile 35 Mbps hıza ihtiyacınız olacak.

Speedtest.safi da hızlı şekilde taşınabilir internet kontaksını test sağlayan bir taşınabilir hızlı test seçeneği de vardır.

İstediğim bileğerleri olması gereken kutulara girdim ve şimdi bir numara yapmam gereken Uygula butonuna basmak ve test kılmak.

Report this wiki page